Mikkeller bryggeri i København logo

Mikkeller

København

Om bryggeriet

Mikkeller handler først og fremmest om øl og man fristes til at sige, at det københavnske bryggeri er blevet selve symbolet på mikrobryggens og craft brew‘ens gennembrud i Danmark siden den spæde start i 2003.

Det københavnske bryghus har gennem fremstilling af alle mulige (og umulige) stilarter og brug af alskens sjove ingredienser fremelsket et univers, hvor der ingen regler er. De uendelige muligheder inkluderer humle, malt, fadlagring, spontan gæring, kaffe, passionsfrugt, kirsebær, chili, yuzu, chokolade – og meget mere.

Men det stopper selvfølgelig ikke der. Mikkeller driver i dag barer og restauranter rundt om i verden, er vært ved en internationalt anerkendt ølfestival og i 2014 grundlagde de driftige bryggere endda Mikkeller Running Club – måske for at svede lidt af fredagens indtag af alkohol ud. Mikkeller Running Club løber hver lørdag, og er i dag en verdensomspændende løbeklub med 250 afdelinger i 37 forskellige lande. Er du mere til en tur på jernhesten, så Mikkeller Cycling Club dagens lys i 2019.

Sidst, men ikke mindst, engagerer Mikkeller sig i et utal af sjove projekter og samarbejder med talentfulde, innovative mennesker fra gastronomiens og kulturens forunderlige verdener.

Andre bryggerier som Mikkeller