Bicycle Brewing bryggeri i København logo

Bicycle Brewing

København

Om bryggeriet

Bicycle Brewing er et nanobryggeri og taproom placeret i Ålborggade 20 i Østerbro. Al vores øl fremstilles for hånd og serveres frisk på hanen hver weekend.

Bicycle Brewing blev grundlagt af Alex og Kristina i 2016. Efter at have brygget sammen som en hobby i over 14 år, havde ølfremstilling længe været en aktiv interesse for parret.

Men først efter de vendte tilbage til København efter 12 måneder jorden rundt i 2016, besluttede de at forvandle passionen til en forretning.

Ideen havde rumsteret i deres hoveder et stykke tid, men først efter 44 bryggeribesøg overalt på kloden, besluttede de sig for at verden skulle have del i deres bidrag til craft beer-miljøet. Og så var Bicycle Brewing en realitet.

Lidt over 2 år gik med Bicycle Brewing som et sideprojekt. Parret bryggede test-batches på et 200-liters anlæg, afprøvede opskrifter og afholdt lejlighedsvise smagninger og begivenheder.

I juni 2018 var Alex klar til at tage det store hop, og forlod efter 14 år i finanssektoren sin arbejdsplads for at hellige sig bryggergerningen. Bicycle Brewings Taproom åbnede 29. juni 2018 og du kan besøge “Københavns mindste brewpub” i Ålborggade 20.

Er du mere til cider – eller vil du have et par øl med hjem – finder du deres Bicycles Cidery & Bottle Shop lige rundt om hjørnet.

Andre bryggerier som Bicycle Brewing