ALEFARM Bryggeri i Greve logo

Alefarm Brewing

Greve

Om bryggeriet

Alefarm Brewing er et familiedrevet mikrobryggeri med parret Kasper Tidemann og Britt van Slyck i front. Alefarm har fokus på de moderne humlede øl samt en bred vifte af unikke, smagfulde farmhouse ales og fyldige stouts, der er fulde af både smag og karakter.

Bryggeriet blev grundlagt i 2015 i St. Salby nær Køge. Her bryggede parret nogle af de første spontangærede øl, der pustede liv i bryggeriet og etablerede Alefarm Brewing på ølscenen.

I 2018 flyttede Alefarm Brewing tættere på København med nye bryggefaciliteter i Greve. Greve er nu Alefarm Brewings hjem, og det er herfra den gode øl flyder.

Alefarm byder på et fast line-up af øl suppleret med sæsonbryg samt nye udgivelser og collabs. Produktionen udvikles løbende, båret frem af en udforskende, kreativ og spontan filosofi, der resulterer i brygoplevelser af højeste kvalitet.

Bryggeriet kører sideløbende med produktionen også et kreativt sour-program, hvor der eksperimenteres med flere forskellige frugtsorter. Alle Alefarms sour-øl er gæret med en specielt fremelsket kultur, der resulterer en helt unik smagsprofil.

Alefarm Brewing hviler på skuldrene af et team af meget ambitiøse mennesker, der indbyrdes går under betegnelsen “Alefam” – Familien Alefarm.

Andre bryggerier som Alefarm Brewing